За три-чотири роки маємо повністю оновити соціальну інфраструктуру - Чернишов

За три-чотири роки маємо повністю оновити соціальну інфраструктуру - Чернишов

Укрінформ
Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов заявляє про необхідність упродовж наступних 3-4 років повністю оновити соціальну інфраструктуру.

Про це він заявив під час робочої поїздки до Запорізької області, передає кореспондент Укрінформу.

Міністр зазначив, що Запорізька область знаходиться в особливому фокусі уваги уряду.

“Це потужний індустріальний, виробничий, історичний регіон. На цій історії базується фундаментальна основа нашої держави. Впевнений, що завдяки спільній роботі ОДА, громад і уряду ми зможемо значним чином покращити соціально-інфраструктурні умови. Наше спільне завдання - за наступні 3-4 роки повністю реконструювати та оновити соціальну інфраструктуру, підвищити рівень, зробити її зручною, сучасною, європейською. Зробити життя громадян сучасним та достойним”, - сказав Чернишов.

Читайте також: Кабмін змінив порядок виділення коштів із фонду регіонального розвитку

В ході поїздки до регіону він побував у кількох районах, ознайомився з реконструкцією низки соціальних об’єктів, які входять до програми Президента “Велике будівництво”.

“Сьогодні, перебуваючи тут майже не повний день, бачу, що об’єкти вимагають термінового покращення і термінових змін”, - додав міністр.

За словами посадовця, уряд готовий підтримувати проєкти економічного розвитку в усіх областях України. Тому він звернувся до голови Запорізької ОДА з проханням розробити та запропонувати проєкти розвитку, які держава зможе підтримати. Проєкти мають відповідати наступним критеріям: створення робочих місць, активізація виробництва і економічний розвиток регіону.

Як повідомлялось, міністр розвитку громад та територій України прибув до Запорізької області з дводенною поїздкою. Він побував в Запорізькій обласній клінічній лікарні, де в рамках програми "Велике будівництво" триває реконструкція приймального відділення. Міністр розкритикував терміни виконання робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-