В Ужгороді поновив роботу громадський транспорт

В Ужгороді поновив роботу громадський транспорт

Укрінформ
В Ужгороді з дозволу регіональної комісії з ТЕБ та НС відновив роботу громадський транспорт. Пасажирам дозволено їздити в ньому виключно на сидячих місцях і тільки в масках.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

За його словами, відповідно до рішення комісії, із вівторка, 6 квітня, в Ужгороді дозволено здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, виключно на місцях для сидіння.

Мер Ужгорода нагадав, що водії і пасажири в транспорті повинні мати засоби індивідуального захисту: респіратори або захисні маски, в тому числі виготовлені самостійно.

В Ужгородській міськраді оприлюднили графіки руху комунального транспорту в місті.

Зазначається, що відновили роботу автобуси практично на всіх маршрутах, інформація про рух транспорту вже частково відображається на Дозорі.

Читайте також: Три області найближчими днями можуть вийти з «червоної зони» - Степанов

Як повідомляється, Закарпаття досі знаходиться в червоній зоні за рішенням державної комісії з ТЕБ та НС, яке вступило в дію з 8 березня. Втім, учора, 5 квітня, регіональна комісія з ТЕБ та НС, беручи до уваги покращення епідситуації в регіоні, прийняла рішення послабити карантин щодо руху громадського транспорту в області.

За останню добу в місті виявлено 101 новий випадок коронавірусної інфекції, інформують в управлінні охорони здоров’я Ужгородської міської ради. Загалом в місті зараз амбулаторно чи стаціонарно лікуються 3940 осіб.

В Україні станом на 6 квітня лабораторно підтверджено 1 769 164 випадки COVID-19, з них за добу – 13 276.

Фото: facebook.com/BohdanAndriyivPolitics

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-