Мінветеранів засуджує наругу над пам’ятником героям-добровольцям у Лисичанську

Мінветеранів засуджує наругу над пам’ятником героям-добровольцям у Лисичанську

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів засуджує акт наруги над пам’ятником героям-добровольцям у Лисичанську на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства.

"На Луганщині у місті Лисичанськ невідомою особою вчинено акт наруги над пам’ятником героям-добровольцям, які захищали територіальну цілісність України. Мінветеранів засуджує будь-які прояви осквернення, наруги й вандалізму щодо пам’ятних символів, встановлених на честь загиблих українських воїнів у боротьбі за Незалежність України, та нагадує про кримінальну відповідальність за протиправні дії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив керівник регіонального відділу Мінветеранів у Луганській області Сергій Копилов, наразі правоохоронними органами розпочато досудове слідство та проводиться низка оперативно-розшукових заходів щодо встановлення обставин події, та особи, яка має причетність до правопорушення. Він також зазначив, що обговорюватиме питання охорони та відеонагляду за пам’ятником з очільником військово-цивільної адміністрації Лисичанська, зокрема – щодо встановлення якісної камери, що буде спрямована на меморіал, адже наявні камери передають неякісне зображення.

Читайте також: Біля Франківська вандали пошкодили погруддя Шевченка

Наразі, завдяки зусиллям працівників комунальних служб міста, пам’ятник відновлено.

Як повідомлялося, до поліції Лисичанська звернулася місцева мешканка з повідомленням про те, що по вул. Червоній, в районі Палацу культури, невідома особа розмалювала меморіал «Героям-добровольцям».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-