Оновили приймальне відділення Чернівецької обласної лікарні - відео

Оновили приймальне відділення Чернівецької обласної лікарні - відео

Велике будівництво
Укрінформ
У Чернівецькій обласній клінічній лікарні за президентською програмою «Велике будівництво» завершилася реконструкція приймального відділення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної державної адміністрації у Фейсбуці. 

Зазначається, що поєднання діагностики та невідкладної допомоги дозволить відділенню Чернівецької обласної лікарні працювати за європейськими стандартами.

«Оглядові, реанімаційні палати з точками доступу до кисню, операційні та потужне діагностичне обладнання - в обласній лікарні завершили реконструкцію приймального відділення», - йдеться в повідомленні.

За даними ОДА, в оновленому приймальному відділенні вже встановлені комп'ютерний томограф та сучасний рентген-апарат італійського виробництва.

У відділенні будуть також працювати лабораторія, кабінет ультразвукової діагностики та ендоскопії. Додатково тут обладнаний ізолятор для інфекційних хворих.

«Ззовні збудували гараж, у який заїжджатиме карета «швидкої». І уже безпосередньо із цього приміщення хворого заноситимуть на ношах чи заводитимуть до відділення. Раніше ж машина могла під’їхати тільки до ґанку, у лікарню ще доводилося підніматися сходами», - розповіла начальниця приймального підрозділу з надання невідкладної допомоги обласної лікарні Ірина Волянська.

Читайте також: У лікарні швидкої допомоги Львова відкрили 10 сучасних операційних

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко розповів, що в 2021 році в Україні реконструюють і оздоблять сучасним медичним обладнанням 177 приймальних відділень.

Фото: medcv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-