Справу 15 учасників стрілянини у Броварах передали до суду

Справу 15 учасників стрілянини у Броварах передали до суду

Фото
Укрінформ
Обвинувальний акт стосовно 15 учасників банди, які торік учинили стрілянину в Броварах Київської області, скеровано до суду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, у травні 2020 року місцеві підприємці, які займаються пасажирськими перевезеннями, звернулися до кримінального "авторитета", раніше неодноразово судимого, з проханням за грошову винагороду усунути конкуренцію в перевезеннях за маршрутом Бровари - станція метро "Лісова" у Києві.

Справу про стрілянину в Броварах передали до суду / Фото: gp.gov.ua

"Маючи злочинний досвід та авторитет у кримінальному середовищі, він організував банду, члени якої вчинили стрілянину у житловому кварталі Броварів із нелегальними перевізниками з Вінниччини”, - йдеться у повідомленні.

П'ятнадцятьох осіб обвинувачують у бандитизмі, закінченому замаху на умисне вбивство та незаконному поводженні зі зброєю.

Читайте також: Аваков: Встановили 67 причетних до стрілянини в Броварах

Як повідомляв Укрінформ, вранці 29 травня 2020 року у житловому кварталі Броварів, що на Київщині, сталася стрілянина між двома угрупованнями за участю близько 100 осіб.

5 червня Міністерство внутрішніх справ анулювало ліцензії чотирьом охоронним фірмам, працівники яких виявилися причетними до стрілянини в Броварах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-