В останній вікенд березня Україну прогріє до +15°

В останній вікенд березня Україну прогріє до +15°

Погода
Укрінформ
У п’ятницю, 26 березня, в Україні буде без опадів, лише у південних та південно-східних областях вночі та вранці очікується мокрий сніг з дощем.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«26 березня мінлива хмарність. У південних та південно-східних областях вночі та вранці мокрий сніг з дощем, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; на решті території без опадів. Вітер північний 3-8 м/с», - йдеться в повідомленні.

Температура вночі становитиме від 1° тепла до 4° морозу, вдень 5-10° тепла; в Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Києві та Київській області 26 березня без опадів, вітер північний, 3-8 м/с. Температура вночі у столиці 0-2° морозу, вдень 7-9° тепла; по області вночі 0-4° морозу, вдень 5-10° тепла.

У вихідні, 27-28 березня, синоптики прогнозують в Україні мінливу хмарність. 27 березня без опадів; 28 березня в західних, вдень і в північних та місцями центральних областях невеликий дощ (в Карпатах вночі помірний мокрий сніг, вдень невеликі опади), на решті території без опадів.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, 28 березня на заході країни 1-6° тепла; вдень 7-12° тепла, 27 березня у західних, 28 березня у південних областях місцями до 15°.

Читайте також: Сільське господарство в Україні має стати кліматично орієнтованим - Міндовкілля

У столичному регіоні 27-28 березня мінлива хмарність, без опадів, лише вдень 28 березня можливий невеликий дощ. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 7-12° тепла.

У понеділок, 29 березня, синоптики очікують у більшості областей України дощ, вночі з мокрим снігом; 30 березня в західній частині вночі невеликі опади, вдень помірні дощі, на решті території без опадів.

Читайте також: На схилах Карпат покрив снігу сягає майже двох метрів

Температура вночі від 2° морозу до 4° тепла, вдень 6-12° тепла.

У Києві 29 березня дощ, вночі місцями з мокрим снігом, 30 березня без опадів. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 6-11° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-