На Прикарпатті у чотирьох лікарнях відремонтували приймальні відділення

На Прикарпатті у чотирьох лікарнях відремонтували приймальні відділення

Велике будівництво
Укрінформ
На Прикарпатті у чотирьох лікарнях відремонтували приймальні відділення.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

«В області реалізовувалися проєкти з покращення матеріально-технічної бази та ремонтів дев’яти опорних закладів охорони здоров’я. Вже завершили роботи на чотирьох об’єктах, зокрема, КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня», КНП «Калуська центральна районна лікарня», КНП «Косівська центральна районна лікарня», - повідомляє Івано-Франківська ОДА.

За їхньою інформацією, приймальні відділення цих медзакладів переобладнали у відділення екстреної медичної допомоги. Ще у п’яти лікарнях такі ж ремонти тривають.

«Для реалізації цих 9 об’єктів було спрямовано 72 млн грн з державного бюджету. Покращення та відновлення медичної інфраструктури – важливе завдання Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - зазначають у Івано-Франківській ОДА.

Читайте також: У Запоріжжі до кінця року завершать балковий міст через річку Старий Дніпро

Програма «Велике будівництво» - ініціатива Президента України Володимира Зеленського, її розпочали у березні 2020 року. Тоді в рамках програми в Україні розпочали роботи з відновлення, капітального ремонту та будівництва об’єктів соціальної, освітньої та спортивної інфраструктури. Торік далося відновити 158 мостів та понад 4 тис. км доріг. «Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-