У Чернівцях поліція розслідує смерть 9-річного хлопчика у реанімації

У Чернівцях поліція розслідує смерть 9-річного хлопчика у реанімації

Укрінформ
У Чернівцях поліція розслідує справу раптової смерті 9-річного хлопчика, у якого діагностували важку двобічну пневмонію. Батьки дитини звинувачують медиків у неналежному виконанні професійних обов'язків.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає Укрінформ.

"18 березня до Чернівецького районного управління поліції звернувся 45-річний чернівчанин. Чоловік повідомив, що в ніч на 15 березня у його 9-річного сина погіршилося самопочуття. Батьки викликали карету швидкої медичної допомоги, яка доставила малолітнього до лікарні. Пізніше, цього ж дня, хлопчик помер у реанімаційному відділенні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що батько дитини звинувачує медичних працівників у неправильному діагностуванні хвороби та неналежному виконанні професійних обов’язків, що призвело до смерті його сина.

Читайте також: На Вінниччині в реанімації помер трирічний хлопчик, якого торік врятували від COVID-19

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у Чернівецькій міській дитячій лікарні померла 9-річна дитина, яка мала важку двобічну пневмонію. Експрес-тест на наявність COVID-19 показав негативний результат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-