Україну прогріє до +12°, ожеледицю розтопить весняне сонце

Україну прогріє до +12°, ожеледицю розтопить весняне сонце

Погода
Укрінформ
В Україні у п'ятницю місцями пройде невеликий мокрий сніг та дощ, температура вдень 1-6° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вранці на дорогах західних областей подекуди ожеледиця, у східній частині місцями туман. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень 1-6° тепла; в Карпатах 3-8° морозу", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області 19 березня місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер північно-західний, 7-10 м/с. У столиці температура вдень 3-5° тепла, на Київщині - 1-6° тепла.

Читайте також: Київ очікує великого потепління - чистять зливостоки і готують чергових

Згідно з прогнозом, 20 березня хмарно з проясненнями; в Україні, крім західної частини, місцями невеликий мокрий сніг, вдень на півдні місцями невеликий дощ. 21 березня невелика хмарність; без опадів. Уночі та вранці на дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Вітер 20 березня переважно північно-західний, 21 березня південно-західний, 5-10 м/с. Температура у західній частині вночі 4-9° морозу, в Карпатах та на Прикарпатті до 12° морозу, вдень 2-7 тепла; на решті території вночі 20 березня від 1° тепла до 4° морозу, 21 березня (крім півдня) 2-7° морозу, вдень 2-7° тепла, у південній частині до 9° тепла.

Читайте також: В ООН розповіли, як погода впливає на поширення коронавірусу

У столичному регіоні 20 березня хмарно з проясненнями; місцями невеликий мокрий сніг. 21 березня невелика хмарність; без опадів. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер 20 березня північно-західний, 21 березня південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 20 березня від 1° тепла до 4° морозу, 21 березня 2-7° морозу; вдень 2-7° тепла.

Синоптики прогнозуються 22 березня у південній частині, місцями центральних та західних областях, 23 березня в Україні, крім більшості районів західних та північних областей, невеликий мокрий сніг і дощ, 23 березня на півдні невеликі, місцями помірні опади переважно у вигляді дощу. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, в західних та північних областях 0-6° морозу; вдень 3-9° тепла, на півдні та Закарпатті місцями 10-12° тепла.

У столичному регіоні опади не прогнозуються, лише вдень 23 березня місцями ймовірні невеликі опади. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 4-9° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-