На Рівненщині оновлюють приймальні відділення двох лікарень

На Рівненщині оновлюють приймальні відділення двох лікарень

Велике будівництво
Укрінформ
У рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Рівненській області оновлюють приймальні відділення в двох опорних медичних закладах.

Як передає Укрінформ, відповідну інформацію опубліковано на офіційні сторінці «Великого будівництва» у Фейсбуці.

У Рівненській обласній лікарні наразі тривають завершальні опоряджувальні роботи. Площа приймального відділення становитиме майже тисячу квадратних метрів. У закладі з’явиться спеціальний пандус для автомобілів швидкої допомоги. Високоспеціалізовану допомогу лікарі зможуть надавати завдяки такому новому обладнанню як спіральний комп’ютерний томограф, МРТ, цифровий рентген-апарат, ендоскопічна стійка та УЗД.

У центральній районній лікарні міста Сарни також закінчується встановлення нових комп’ютерного томографу, відеоендоскопу, реанімаційного й іншого необхідного медобладнання. В оновленому приймальному відділенні запрацює приймально-сортувальна та загально-медична зони, реанімація та діагностичний блок, відділення екстреної медичної допомоги. А також облаштують: оглядові та консультативні, процедурно-перев’язувальну кімнату, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів та лабораторію термінових аналізів. Для інфекційних хворих створено спеціальне боксоване приміщення і зона розмежування.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко анонсував в 2021 році ремонт, реконструкцію та будівництво 177 приймальних відділень лікарень по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-