На Полтавщині Укравтодор завершив будівництво мосту через Ворсклу

На Полтавщині Укравтодор завершив будівництво мосту через Ворсклу

Велике будівництво
Укрінформ
На Полтавщині в рамках програми "Велике будівництво" закінчили будівництво мосту через річку Ворскла на магістралі Н-31 Дніпро – Решетилівка, який є частиною обходу міста Кобеляки. 

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору).

"145-метровим мостом вже рухається транспорт. Дотримуючись встановлених термінів, мостобудівники звели переправу з двома проїздами (кожен з яких має дві смуги руху), встановили засоби організації руху, нанесли розмітку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що торік завершили і будівництво самого обходу Кобеляк. У цементобетоні готові 17,2 км, якими щодня рухаються до 15 тисяч транспортних засобів. Товщина дорожнього одягу на обході – 74 см. Ділянку Кобеляки – Гора – Гайове – Красне збудували фактично за 8 місяців 2020 року. Ще у квітні торік тут була лише земля.

Загалом на автодорозі Дніпро – Решетилівка вже влаштовано 51 км покриття у верхньому шарі. Загальна протяжність автошляху Н-31 в межах Полтавської області становить 79,4 км.

Читайте також: Укравтодор - про передачу київського мосту державі: Успішні приклади уже є

Як повідомляв Укрінформ, у рамках "Великого будівництва" в Україні у 2021 році планують збудувати і відремонтувати 4500 км доріг і 150 мостів. Серед наймасштабніших проєктів цього року Укравтодор назвав такі: ремонт по всій довжині найдовшої траси України (1400 км) Стрий-Ізварине; добудова траси Р-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка в Дніпропетровській і Полтавській областях; добудова Запорізьких мостів; ремонт дороги Київ – Кишинів; ремонт 250 км доріг до прикордонних пунктів пропуску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-