Працівники Електроважмашу перекривали проспект у Харкові - вимагали зарплату

Працівники Електроважмашу перекривали проспект у Харкові - вимагали зарплату

Фото
Укрінформ
Працівники заводу "Електроважмаш" перекривали Московський проспект, вимагаючи зарплатню. 

Про це повідомляє "Суспільне", передає Укрінформ.

Працівниками, за їхніми словами, заборгували за три місяці роботи. Люди ходили через пішохідний перехід, перешкоджаючи руху транспорту.

Об 11:00 акція закінчилася і учасники протесту рушили до заводу.

Про проблеми із зарплатами на заводі "Електроважмаш" повідомлялося влітку 2020 року. Люди збиралися на території підприємства з вимогами погасити борги. Керівництво запевняло, що це питання під контролем Фонду держмайна та Офісу Президента.

Читайте також: На Електроважмаші знову вимагали погашення зарплатних боргів

Напередодні на неофіційних сторінках підприємства у Фейсбуці та Telegram було розміщено заклик до працівників підприємства вийти у понеділок, 1 березня, на акцію протесту через те, що керівництво заводу не виконало обіцянки погасити борги.

Зараз пресслужба підприємства не відповідає на дзвінки.

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня 2020 року близько 100 працівників ДП "Завод "Електроважмаш" через зарплатні борги вийшли на пікет. Люди, пролунало на пікеті, отримують зарплату із затримкою в кілька місяців, а загальна сума боргів перевищує 34 млн грн.

До учасників пікету вийшов виконувач обов’язків генерального директора підприємства Віктор Бусько, але він не зміг назвати дати початку виплати заборгованості, пославшись на складну ситуацію з ряду об’єктивних причин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-