Штраф за кохання: франківчани просять освятити ратушу, мер жартує

Штраф за кохання: франківчани просять освятити ратушу, мер жартує

Укрінформ
В Івано-Франківську мешканці міста просять освятити ратушу через «крамольну поведінку» на оглядовому майданчику, яку вдалося відзняти на відео.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це йдеться в електронній петиції до влади Івано-Франківська «У зв'язку зі здійсненим актом на міській ратуші 2 лютого 2021 року прошу провести її освячення», яку зареєстрували на сайті 2 лютого.

«У зв'язку із крамольною поведінкою окремих індивідуумів на оглядовому майданчику міської ратуші 2 лютого 2021 року, зафіксованого на відеоплівку, прошу провести освячення даного об'єкту із витратою води не менше 10 мл/кв.м», - йдеться в електронній петиції.

Наразі петиція зібрала 3 підписи. Якщо до 3 травня вона збере ще 247 підписів, місцева влада візьме петицію до розгляду.

Натомість міський голова Івано-Франківська  Руслан Марцінків пропонує запровадити штраф за кохання на ратуші.

Читайте також: Мер Франківська обіцяє премії посадовцям, які пересядуть на велосипеди

«Нову послугу введемо на ратуші! 100000 грн за зайняття коханням на фоні панорами міста! Всі кошти підуть на реставрацію ратуші! Є ідея доручити КП Центр розвитку міста та рекреації!», - повідомив Марцінків.

Як передає місцеве видання МІСТО, провокативне відео, як молода пара зайнялась сексом просто на оглядовому майданчику ратуші, вдалося зняти місцевому блогеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-