ФК «Динамо» допоможе з лікуванням пораненого з рушниці 11-річного школяра

ФК «Динамо» допоможе з лікуванням пораненого з рушниці 11-річного школяра

Укрінформ
Керівництво футбольного клубу «Динамо» бере на себе витрати з лікування та відновлення Максима Капустяника, 11-річного школяра з Тернополя, який отримав тяжкі поранення від пострілів з рушниці.

Про це передає Укрінформ із посиланням на офіційний сайт ФК «Динамо» (Київ).

«Я прочитав про те, що Максим отримав численні поранення в безневинній ситуації. Ми раніше вже зустрічалися з його батьком, у мене був його телефон, і я подзвонив йому з пропозицією покласти на клуб усі фінансові витрати. Беремо на себе повністю витрати на лікування в «Охматдиті», а після того, як Максима випишуть, він пройде курс реабілітації на нашій базі у Віті-Литовської під контролем клубних лікарів», - сказав президент футбольного клубу Ігор Суркіс.

Він також додав, що капітан команди Сидорчук, Циганков та інші – хотіли приїхати до Максима в лікарню, але через карантин та важкий стан хлопчика до нього нікого не пускають.

А вже після повернення команди з Туреччини динамівці обов'язково зустрінуться із школярем. А поки що, крім слів підтримки від усієї команди, президент футбольного клубу передав хлопчині повний комплект динамівського екіпірування.

«Це велика радість – і для Максима, і для нас, батьків. Коли я сказав синові, що його підтримує вся футбольна спільнота «Динамо», всі футболісти, президент, Максимові було дуже приємно. Сподіваюся, це додасть йому сил для лікування, а в майбутньому допоможе стати якщо не великим футболістом, то гідною людиною. Лікарі зробили все можливе, щоб Макс став на ноги. Він уже робить перші кроки – це дуже важливо. Сподіваємося, що час залікує рани», - сказав батько хлопчика Ярослав Капустяник.

Як повідомляв Укрінформ, 21 січня у Тернополі 11-річного хлопчика Максима Капустяника госпіталізували після того, як під час катання на санчатах його і ще одного школяра обстріляли з вогнепальної зброї.

Для подальшого лікування Максима довелося перевезти до столичної лікарні.

Медики діагностували у хлопчика множинні поранення по всьому тілу. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи.

Читайте також: У Тернополі провели обшук у квартирі, із якої стріляли по дітях

Особу імовірного «стрілка», який із рушниці поранив Максима, встановлено.

Експерти з’ясували, що постріл був здійснений з будинку поруч. У квартирі, з якої могли стріляти, оперативники провели огляд та санкціонований обшук і виявили та вилучили мисливську гладкоствольну вогнепальну рушницю та інші предмети, що можуть вказувати на причетність її власника до злочину.

Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-