Ексголова Харківської ОДА Кучер розглядає пропозиції роботи в Києві

Ексголова Харківської ОДА Кучер розглядає пропозиції роботи в Києві

Укрінформ
Ексголова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер заявив, що після звільнення залишається в регіональній політиці, але наразі думає над пропозиціями роботи в столиці.

Як передає Укрінформ, про це Кучер написав у Телеграмі.

Він зазначив, що 30 листопада підписав розпорядження про припинення повноважень голови Харківської ОДА.

«Керуючись необхідністю збереження балансу в регіоні, Президент прийняв саме таке рішення. Нова керівниця ХОДА отримала картбланш на побудову нових взаємин центральної влади в регіоні. Мої побажання успіху Айні Тимчук, вона завжди може розраховувати на мою допомогу і підтримку. Як член команди Президента, готовий поступитися персональними інтересами заради спільної справи. Ніколи не порушував свої обіцянки, і очікую того ж по відношенню до себе», - заявив Кучер.

Читайте також: Кабмін погодив кандидатів на посади голів Закарпатської та Харківської ОДА

Він додав, що залишається в харківських політичних процесах, але при цьому розглядає «ряд запропонованих можливостей бути корисним Президентові в Києві». Кучер пообіцяв озвучити остаточне рішення найближчим часом.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін на засіданні 25 листопада погодив звільнення Кучера з посади голови Харківської ОДА та затвердив кандидатуру Айни Тимчук. Президент Володимир Зеленський указ про призначення Тимчук підписав 27 листопада.

Олексій Кучер обіймав посаду голови ОДА трохи більше року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-