У Чернігові команда чинного мера Атрошенка заявляє про перемогу

У Чернігові команда чинного мера Атрошенка заявляє про перемогу

Інфографіка
Укрінформ
За даними екзитполу, проведеному на двадцять одній дільниці міста Чернігова на замовлення партії "Рідний дім", перемогу на виборах здобуває чинний міський голова Владислав Атрошенко та його вищеназвана політсила.

Як повідомляє Укрінформ, про це у Фейсбуці написав заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

"Другого туру, звісно ж, не буде. За даними проведеного на 21 дільниці екзит-полу Владислав Атрошенко отримав 85%. Партія "Рідний дім" - 68,5%", - ідеться у пості.

За попередніми результатами екзитполу, які в цій же соцмережі оприлюднив керівник Чернігівського політклубу Олександр Рись, на другому місці бізнесмен Микола Тарасовець, на третьому - ексмер Чернігова Олександр Соколов. Обидва кандидати відстають зі значним відривом, набравши трохи більше 3% голосів виборців.

Серед партій другою стала "Слуга народу", яка набрала 7,2% голосів, а третє місце розділили ОПЗЖ та "Європейська солідарність" - у обох по 5%. Майже стільки ж і у партії "Наш край".

За словами Рися, екзитпол на замовлення партії "Рідний дім" проводила ГО "Ліга виборців". Її представники опитали майже 1500 чолові, похибка складає 3,2%.

Читайте також: Місцеві вибори: як голосували українці та результати екзитполів

Перемогу Атрошенка деякі чернігівці в коментарях порівнюють із перемогами білоруського Президента Олександра Лукашенка.

"Згідно результатів екзит-полу, озвучених Олександром Ломакою, чернігівці отримали свого Лукашенка", - написав, зокрема, на своїй сторінці у Фейсбуці керівник Чернігівського обласного осередку КВУ Володимир Андрійченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-