У Харкові Toyota лоб у лоб зіткнулась із ЗАЗ, є загиблі

У Харкові Toyota лоб у лоб зіткнулась із ЗАЗ, є загиблі

Фото
Укрінформ
У Харкові внаслідок лобового зіткнення автомобілів ЗАЗ і Toyota загинуло двоє людей, зокрема 15-річна дівчинка.

Про це, як передає Укрінформ, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

Зазначається, що аварія сталася 21 жовтня близько 06:40.

"Попередньо встановлено, що іномарка рухалася з боку міста Дергачі в напрямку вулиці Салтівське Шосе. Авто виїхало на зустрічну смугу руху, де зіткнулося з автомобілем ЗАЗ. В результаті автопригоди на місці ДТП загинули 41-річний водій та 15-річна пасажирка легковика ЗАЗ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна ДТП на Львівщині: зіткнулися одразу чотири автівки

Двоє чоловіків у іномарці, 21 та 19 років, не постраждали та відмовилися від госпіталізації. За попередніми даними, водій і пасажир автомобіля Toyota перебували у стані алкогольного сп’яніння. Наразі вони проходять медичне освідування.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як інформує відділ комунікації поліції Харківської області, слідчі затримали водія позашляховика - учасника аварії.

«Наразі 19-річний хлопець затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За попередніми даними, 19-річний керманич автомобіля Toyota перебував у стані алкогольного сп’яніння», - зазначили у поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-