На Київщині пенсіонер стріляв з балкона, щоб розігнати галасливу компанію

На Київщині пенсіонер стріляв з балкона, щоб розігнати галасливу компанію

Укрінформ
У Київській області поліція повідомила про підозру пенсіонеру, який влаштував стрілянину з балкона.

Про це інформує пресслужба поліції Київської області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У місті Біла Церква чоловік влаштував стрілянину з балкону 4-го поверху багатоквартирного будинку по компанії людей, що відпочивали поруч. Про постріли до поліції повідомили вкрай переполохані перехожі. На місце події оперативно прибули правоохоронці Білоцерківського відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що місцевий 74-річний чоловік напідпитку серед білого дня здійснив постріли з гвинтівки у бік людей. Чоловік пояснив, що таким чином намагався залякати та розігнати галасливу компанію, яка заважала йому відпочивати.

У результаті цих дій одного з відпочиваючих доправили до медзакладу, де лікарі йому діагностували поверхневу рану голови.

Працівники поліції вилучили у стрілка пневматичну рушницю ІЖ-38. Речові докази направлено на проведення відповідної експертизи.

Читайте також: Поліція оголосила підозру організатору стрілянини у кафе на Київщині

За фактом хуліганства слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Чоловіку повідомили про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляв Укрінформ, 12 вересня поліція затримала іноземця, причетного до стрілянини біля кафе у м. Українка.

14 вересня Поліція Київської області оголосила про підозру цьому іноземцю.

Обухівський райсуд задовольнив клопотання правоохоронців і обрав запобіжний захід затриманому чоловіку – тримання під вартою без права внесення застави.

3 вересня стало відомо, що група невідомих осіб приїхала на автівках зі столиці та влаштувала стрілянину в кафе в Українці Київської області. Після інциденту до лікарні звернулися троє потерпілих чоловіків з пораненнями. Один з них потім втік. Особи отримали поранення з травматичної зброї, але надавати пояснення поліцейським вони відмовились.

Слідчі відкрили два кримінальні провадження за фактом хуліганства та приховування злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-