Рятувальники заявляють, що пожежі на Луганщині не загрожують населеним пунктам

Рятувальники заявляють, що пожежі на Луганщині не загрожують населеним пунктам

Фото
Укрінформ
На Луганщині станом на неділю немає загрози населеним пунктам через пожежі.

Про це повідомляє Укрінформ, з посиланням на ДСНС.

"Станом на 6 вересня загрози населеним пунктам немає. Інженерною технікою створено 12 мінералізованих смуг для захисту ГРП поблизу с. Лобачеве. Здійснюється гасіння по периметру пожежі в доступних місцях", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині триває гасіння лісових пожеж / Фото: ДСНС

Зазначається також, що всього на Луганщині до гасіння пожеж залучено 359 осіб та 90 одиниць техніки, з них від ДСНС 291 особа та 67 одиниць техніки.

Координацію робіт з гасіння пожеж здійснює оперативна група Головного управління ДСНС України у Луганській області у взаємодії з командуванням операції Об’єднаних сил.

Читайте також: У зоні ООС шукають двох бійців, які зникли під час гасіння пожежі

Як повідомляв Укрінформ, 2 вересня на території Новоайдарського та Станично-Луганського районів Луганської області виникли серії пожеж в природному середовищі, які охопили загальну площу понад 2000 га. Внаслідок пожежі один військовослужбовець загинув, двоє - отримали опіки різного ступеню тяжкості, а також знищено та пошкоджено житлові будинки та господарські споруди. Розпочато провадження за фактом пожеж.

У неділю в штабі ООС повідомили, що під час гасіння полум’ям були відрізані від решти особового складу двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил. Пошуки бійців тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-