У Харкові суд залишив під вартою жінку, яка відрізала голову доньці

У Харкові суд залишив під вартою жінку, яка відрізала голову доньці

Укрінформ
Київський райсуд Харкова залишив 38-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві 13-річної дочки, під вартою ще на два місяці.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив прессекретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

"Київський райсуд Харкова 28 липня погодився з доводами сторони обвинувачення і залишив підозрювану у вбивстві дочки запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на два місяці - до 25 вересня", - зазначив Чубенко.

За його словами, подовження запобіжного заходу пов'язано з тим, що судово-психіатрична експертиза стану заарештованої ще не завершена.

Як повідомляв Укрінформ, рано вранці 30 квітня в поліцію надійшло повідомлення, що в Харкові Полтавським шляхом йде оголена жінка з пакетом в руці. Її затримали і виявили в пакеті відрізану голову дівчинки. Пізніше в поліцію подзвонив брат жінки і сказав, що виявив удома, в Подвірках, обезголовлене тіло племінниці.

30 квітня суд обрав для затриманої жінки - це Тетяна П'янова - запобіжний захід: два місяці тримання під вартою. У залі суду її адвокат наполягала на домашньому арешті. Жінка на суді вела себе неадекватно, і суддя видалив її із залу.

Читайте також: У Криму трирічного сина політв'язня Сулейманова знайшли мертвим

28 травня Харківська апеляційний суд відмовив у клопотанні адвоката про пом'якшення для її підзахисної запобіжного заходу. Тоді ж заарештовану направили на стаціонарну судову експертизу в Дніпровську обласну психіатричну лікарню, результатів ще немає.

Справа розслідується за статтею, пов'язаною з умисним вбивством малолітньої дитини з санкцією аж до довічного позбавлення волі.

5 травня в Подвірках під Харковом 13-річну Христину П'янову поховали. Дорослі не пустили дітей на похорон. Земляки вважають мати загиблої психічно хворою людиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-