На Прикарпатті після весілля зафіксували спалах COVID-19

На Прикарпатті після весілля зафіксували спалах COVID-19

Укрінформ
В Івано-Франківській області, у місті Городенка, після весілля зафіксували спалах COVID-19 - коронавірус підтвердили у семи людей.

Про це на брифінгу в Івано-Франківську повідомив голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу щодо спалаху коронавірусу у Городенці.

«У Городенці після весілля з 14 людей, які звернулись до лікарів, позитивний ПЛР-результат отримали сім людей», - сказав Федорів.

За його інформацією, на весіллі були присутні 44 людини.

Наразі у Городенківському районі на самоізоляції перебувають 16 осіб, позитивними ПЛР-тести на коронавірус виявилися у 12 осіб, амбулаторно лікувались 8 людей з них троє - діти.

«Наразі на амбулаторному лікуванні перебувають 6 осіб», - зауважив Федорів.

Він пов’язує ріст захворюваності на COVID-19 в області «напряму з пом’якшенням карантинних заходів».

Читайте також: На Прикарпатті заборонили святкувати весілля у кафе та ресторанах

«Спалахи COVID-19 є у Верховинському районі, Косівському, переходить на Коломийський район. Центром спалаху залишається Івано-Франківськ, Тисменицький та Тлумацький райони. Показники, на жаль, зростають щодня», - констатував Федорів.

Як повідомлялося, учора лікарні Івано-Франківська припинили приймати хворих з підозрою на коронавірус через високу завантаженість.

Станом на 3 серпня в Івано-Франківській області COVID-19 лабораторно підтвердили у 2544 людей, 1108 одужали.

В Україні станом на 3 липня лабораторно підтверджено 46 763 випадки COVID-19, зокрема 876 за добу. Зафіксовано загалом 1212 летальних випадків. Одужало 20 558 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-