На Луганщині поліцейський за кермом Volkswagen зіткнувся з автобусом, 9 постраждалих

На Луганщині поліцейський за кермом Volkswagen зіткнувся з автобусом, 9 постраждалих

Фото
Укрінформ
У Луганській області правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю поліцейського, в якій 9 постраждали осіб.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Луганської області.

«Слідством встановлено, що 22 червня близько 11 години ранку на автодорозі в смт Новоайдар Новоайдарського району правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen Vento, допустив зіткнення з маршрутним таксі «Рута» сполученням Рубіжне-Марківка», - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, в маршрутному таксі знаходилося 7 пасажирів та водій. В автомобілі Volkswagen Vento, крім водія-правоохоронця, знаходилося 3 військовослужбовці.

Повідомляється, що внаслідок ДТП госпіталізовано до медичного закладу водія автомобіля Volkswagen Vento у тяжкому стані та 8 пасажирів обох транспортних засобів – з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

За матеріалами слідства, правоохоронець, інспектор поліції одного з відділів Головного управління Нацполіції в Луганській області, перебував поза службою, змінився з добового чергування на блокпосту.

Читайте також: На Дніпропетровщині у ДТП загинуло троє осіб, серед яких дитина

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керували транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження).

На даний час встановлюються всі обставини вказаної аварії, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії. Винуватця ДТП буде встановлено після проведення судових експертиз, заявили в прокуратурі.

Фото: lug.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-