В аварії на Вінниччині загинули троє військових

В аварії на Вінниччині загинули троє військових

Фото
Укрінформ
У Калинівському районі, що на Вінниччині, у ДТП загинули троє військовослужбовців військової частини А 1119.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

«9 травня на автодорозі між селами Нападівка та Люлинці Калинівського району автомобіль Mercedes-Benz Vito з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22 години. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А 1119, від отриманих травм на місці події», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 20-річна пасажирка цього автомобіля у важкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення Калинівської районної лікарні.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля, 28-річний мешканець Калинівки, не обравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

Читайте також: На Вінниччині правоохоронці розслідують смертельну ДТП за участі поліцейського

Усі обставини та причини аварії розслідуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Раніше повідомлялося, що за межами с. Нападівка Калинівського району на Вінниччині сталася ДТП, унаслідок якої загинуло троє людей. Ще одна дівчина постраждала у ДТП, її госпіталізували. Також з понівеченої автівки рятувальники деблокували чоловіка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-