Ще в одному районі Сумщини виявили коронавірус

Ще в одному районі Сумщини виявили коронавірус

Укрінформ
На Сумщині коронавірус виявили ще в одному районі – Сумському.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив в.о. директора Сумського обласного лабораторного центру Володимир Збаражський.

«Станом на 3 травня на Сумщині 110 офіційно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, що на п’ять більше, ніж було напередодні, з них 4 - летальні (по два у Конотопському та Кролевецькому районах). Зокрема, новий випадок захворювання виявлений у Сумському районі, де COVID-19 досі не реєструвався. Також один випадок додався у Сумах і три – у Шостці. За добу кількість одужалих від коронавірусу не змінилася: таких залишаються 62 людини», - розповів Збаражський.

За його словами, станом на 3 травня випадки захворювання на COVID-19 підтверджені у 8 з 18 районів Сумщини та в 6 із 7 міст обласного значення.

Читайте також: На Сумщині коронавірус виявили ще в одному місті

За весь час епідемії коронавірусу в Україні у Конотопі підтверджено 14 випадків COVID-19, у Сумах - 13, Шостці - 11, Охтирці – 4, Ромнах – 4, Глухові і Білопіллі – по 1, у Кролевецькому районі – 29, Конотопському – 26, Тростянецькому і Глухівському - по 2, Роменському, Недригайлівському і Сумському - по 1.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 3 травня в Україні 11 913 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 288 летальних, 1548 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 502 нових випадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-