На Рівненщині через коронавірус «закрили» ще одне село

На Рівненщині через коронавірус «закрили» ще одне село

Фото
Укрінформ
У селі Познань в Рокитнівському районі встановили контрольно-пропускний пункт.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«У селі Познань Рокитнівського району, де збільшується кількість хворих на коронавірусну інфекцію, встановлено контрольно-пропускний пункт. Рішення посилити карантинні заходи та встановити блок-пост в населеному пункті було прийнято на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на в’їзді в село в цілодобовому режимі чергують рятувальники, поліцейські, медики та прикордонники. Вони проводять температурний скринінг громадянам, дезінфекцію транспорту, перевіряють документи та з’ясовують причину приїзду. Крім цього, у селі обмежили пересування людей та рух транспорту з 20:00 до 8:00 в межах населеного пункту.

На даний час, у населеному пункті на COVID-19 захворіло 6 осіб.

Читайте також: Рівненщина виділила 25 мільйонів на протидію COVID-19

Як повідомляв Укрінформ, раніше через спалахи коронавірусу карантинні обмеження було введено у двох селах Рівненської області – Птича та Зоря.

Станом на ранок 3 травня на Рівненщині зафіксовано 733 випадки захворювання на коронавірус. За добу виявлено 39 нових інфікованих COVID-19. Зареєстровано 18 летальних випадків. Одужали 78 пацієнтів.

За даними на 3 травня, в Україні зареєстровано 11913 випадків COVID-19. З них 829 дітей та 2325 медичних працівників. Одужали 1547 осіб. Летальних випадків - 288.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-