На Харківщині - обшуки в кількох відділах поліції

На Харківщині - обшуки в кількох відділах поліції

Укрінформ
У Харківській області в кількох відділах поліції від самого ранку співробітниками Держбюро розслідувань і обласної прокуратури проводяться обшуки та інші слідчі дії.

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердив прессекретар територіального Управління ДБР у м. Полтава Олександр Білка.

«Дійсно, зранку проводяться обшуки та інші слідчі дії в кількох відділах поліції. Поки не можу сказати, з чим пов’язані. Подробиці сьогодні обов’язково повідомимо, але пізніше», - зазначив Білка.

Читайте також: СБУ проводить обшуки в запорізькій мерії

За повідомленнями соцмереж, обшуки проходять, зокрема, у Коломацькому, Валківському, Зміївському відділах поліції. Слідчі дії можуть бути пов’язаними з фактами масштабних незаконних порубок на території державних лісових господарств Харківщини.

Як повідомляв Укрінформ, 17 липня 2019 року в НДІ лісового господарства та агролісомеліорації пройшла нарада під керівництвом Президента. Глава держави закликав правоохоронців посилити боротьбу з незаконною природно-ресурсною господарською діяльністю у Харківській області.

Під час цієї робочої поїздки на Харківщину Володимир Зеленський з гелікоптера оцінив масштаби катастрофічної вирубки лісів у регіоні.

Від часу проведення наради правоохоронці оголосили підозри вже 39 працівникам державних лісгоспів регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-