В Одесі горіла багатоповерхівка, 50 мешканців провели ніч у своїх авто

В Одесі горіла багатоповерхівка, 50 мешканців провели ніч у своїх авто

Фото
Укрінформ
У ніч проти 27 березня в Одесі загорілась квартира на останньому поверсі в 6-поверховому житловому будинку на Люстдорфській дорозі, 140/1. Вогонь швидко перекинувся на покрівлю. Частина мешканців самостійно залишили квартири і провели ніч у своїх автівках, жертв немає. Наразі пожежа локалізована.

Про це повідомляє пресслужба облуправління ДСНС.

"27 березня о 2 год. 57 хв до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у шестиповерховому житловому будинку. Після прибуття на місце виклику рятувальники виявили, що загорання у квартирі на 6-му поверсі 6-поверхового житлового будинку. О 3 год. 42 хв через загрозу розповсюдження пожежі номер виклику підвищено до “Пожежа РАНГ №2”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час гасіння пожежі самостійно залишили будинок 50 людей.

Читайте також: На Харківщині у багатоповерхівці стався вибух – є постраждалий

О 7 год пожежу локалізовано, наразі тривають роботи з ліквідації пожежі. Орієнтовна площа пожежі - 400 кв. метрів.

Від ДСНС залучено 13 одиниць пожежної техніки та 50 чоловік особового складу.

Як розповідають одесити, частина мешканців провели ніч у своїх автівках.

Як повідомляє поліція Одеської області, при гасінні масштабної пожежі, яка виникла вночі в багатоповерхівці на Люстдорфській дорозі, зазнали тавмувань і госпіталізовані два рятувальники ДСНС.

"Займання сталося сьогодні, 27 березня, близько 3-ї години ночі в квартирі на останньому поверху і на даху шестиповерхівки. Мешканці будинку були евакуйовані, ніхто з них, за попередніми даними, не постраждав. Під час гасіння пожежі, що охопила 400 кв. метрів, отримали травми два співробітники ДСНС, наразі вони у лікарні", - йдеться у повідомленні.

На місці події продовжують працювати рятувальники і слідчо-оперативна група Київського відділу поліції міста, які встановлюють спільно з експертами ДСНС причину займання в квартирі. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Фото: od.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-