На Дніпропетровщині зводять дитсадок за програмою

На Дніпропетровщині зводять дитсадок за програмою "Велике будівництво"

Фото
Укрінформ
У селищі Іларіоновому на Дніпропетровщині у межах програми Президента України "Велике будівництво" зводять дитсадок на 115 місць.

Загалом за цією програмою в області збудують і реконструюють 5 шкіл, 5 стадіонів і 5 садочків, повідомили у департаменті капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

«За національною програмою «Велике будівництво» у 2020 році на Дніпропетровщині збудуємо та реконструюємо 5 шкіл, 5 стадіонів та 5 садочків. Із 1 березня на більшості об’єктів стартували роботи. Серед них – дошкільний заклад у селищі Іларіоновому Синельниківського району. Визначили нову підрядну організацію, яка вже приступила до будівництва. Цьогоріч дитсадок буде готовий», – йдеться у повідомленні.

На даний час уже звели каркас будівлі. Встановили вікна та облаштували внутрішні комунікації.

Також змонтували модульну котельню, очисні споруди та пожежний резервуар. Нині тривають внутрішні оздоблювальні роботи.

В ОДА запевняють, що після завершення робіт дитсадок відповідатиме усім сучасним стандартам.

Там буде внутрішнє подвір’я, а центральний вхід облаштують пандусом. На території зроблять господарську зону з окремим виїздом та проїздом для пожежної машини.

Читайте також: Кабмін ініціює скасування видачі дозволів на будівництво

Дитсадок розрахований на 115 місць. Там розміститься одна ясельна група та ще п’ять – для дошкільнят молодшого, середнього та старшого віку.

Фото: adm.dp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-