На Волині згорів автомобіль священника ПЦУ - підозрюють підпал

На Волині згорів автомобіль священника ПЦУ - підозрюють підпал

Фото
Укрінформ
У селі Овадне на Волині вночі згорів автомобіль місцевого священника Сергія Місана. Правоохоронці підозрюють підпал.

Про подію повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

"Сьогодні, 16 лютого вранці до поліції надійшло повідомлення від 39-річного жителя села Овадне Володимир-Волинського району Волинської області. Чоловік повідомив про те, що вночі на подвір’ї біля будинку за місцем проживання згорів його автомобіль Volkswagen T4 разом із документами. Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Попередньо слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення майна.

У пресслужбі Володимир-Волинської єпархії Православної церкви України поінформували, що пожежа сталася на подвір’ї біля будинку священника, Оваднівського благочинного протоієрея Сергія Місана. Отець Сергій припускає, що це підпал, пов’язаний із подіями та конфліктами у селі Сусваль. На свою адресу, розповідає священник, чув багато погроз. Тому більше ніж імовірно, що авто спалили саме через релігійний конфлікт.

Читайте також: На Закарпатті згоріла церква

Як нагадали в єпархії, отець Сергій є настоятелем громади Православної Церкви України у селі Сусваль. Вже рік у селі представники Московського патріархату блокують храм, не допускаючи громаду ПЦУ, яка має всі належні документи для користування храмом.

Фото з сайту cerkva-vv.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-