Директора будфірми підозрюють у привласненні 6 мільйонів, виділених на казарми

Директора будфірми підозрюють у привласненні 6 мільйонів, виділених на казарми

Фото
Укрінформ
Слідчі Теруправління ДБР, розташованого у Львові, повідомили про підозру директору одного з підприємств Волинської області у заволодінні бюджетними коштами на будівництві військових казарм.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Досудовим розслідуванням установлено, що директор підприємства, яке виконувало будівельні роботи на замовлення Західного територіально квартирно-експлуатаційного управління, вносив недостовірні відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт та заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах на загальну суму понад 6,2 мільйона гривень. Підрядник умисно завищував обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів під час зведення трьох будівель казарм поліпшеного планування, призначених для потреб військовослужбовців ЗСУ у Волинській області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що будівельні роботи на військових об'єктах проводились з порушенням проєктної документації. Зокрема, замість щебеню фактично використовувалися шлакові відходи, зменшувалася товщина фундаменту та стяжок, не здійснювалася належна гідроізоляція конструкцій.

Слідство також встановлює факти причетності до розтрати бюджетних коштів військових службових осіб.

Читайте також: ВАКС переніс засідання у справі про розтрату на будівництві "Стіни"

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-