Фальсифіковане масло виявили у смілянських школах

Фальсифіковане масло виявили у смілянських школах

Укрінформ
У навчальних закладах м.Сміли на Черкащині під час планових перевірок зразків продукту - «Масла солодковершкового «Селянське» 72,5%, виявлено фальсифікат.

Про це повідомили у Смілянському міськрайонному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, інформує пресслужба відомства.

"Масло за жирнокислотним складом не відповідає нормам (ISO 17678:2010), що є порушeнням ст. 32, 37 Закону України "Про основнi принципи та вимоги до бeзпeчностi та якостi харчових продуктiв", - зазначено в експертних висновках Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Полтавській області, де проводили експертизу.

За результатами проведеного розслідування встановлено, що постачальник у навчальні заклади Сміли реалізовував фальсифікований продукт, який був придбаний на одному з гуртових ринків у Черкасах.

Читайте також: СБУ блокувала масштабне виробництво підробних ліків

Згідно з маркуванням на упаковці продукт виготовив ФОП Мелешков В.В., м. Дунаївці Хмельницької області. Утім, за інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, такого підприємця у реєстрі немає.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області готують матеріали для передачі до правоохоронних органів.Фальсифіковане масло виявили у смілянських школах

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-