СБУ блокувала контрабанду психотропів в Одесу

СБУ блокувала контрабанду психотропів в Одесу

Фото
Укрінформ
Незаконне переправлення особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів з однієї з європейських країн на територію нашої держави блокувала в Одесі Служба безпеки України.

Про це повідомляє пресцентр СБ України.

“Мешканець обласного центру організував нелегальне переміщення із-за кордону кокаїну та амфетаміну для продажу. Він замовляв товар у своїх іноземних спільників і одержував його через сервіси міжнародного поштового зв’язку. Для розрахунку із зарубіжними постачальниками ділок використовував криптовалюти. Для приховування протиправної діяльності зловмисник отримував посилки дрібними партіями у бандеролях з вініловими пластинками. Правоохоронці затримали наркоділка поблизу одного з поштових відділень під час одержання чергової партії амфетаміну. За оперативною інформацією, наразі на ім’я затриманого в Україну переправлено ще дві посилки із кокаїном та MDMA, які будуть вилучені за фактом їх прибуття”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ заблокувала схему незаконної легалізації росіян в країнах Євросоюзу

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до контрабанди та збуту наркотиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-