Поліція відкрила справу за фактом пожежі в одеському коледжі

Поліція відкрила справу за фактом пожежі в одеському коледжі

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси відкрили розслідування за фактом пожежі в Одеському коледжі, внаслідок якої одна особа загинула і понад двадцять госпіталізовані з отруєнням продуктами горіння, опіками та політравмами.

Про це повідомляє відділ комунікаціїОдеської поліції.

"Подію кваліфіковано як порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки", йдеться в повідомленні. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські та рятувальники продовжують працювати на місці події. Заходи з ліквідації пожежі тривають. Причини займання встановлюються.

Читайте також: В одеському коледжі досі гасять пожежу і шукають п’ятьох зниклих людей

Як повідомляв Укрінформ, пожежа виникла 4 грудня о 10:12 на третьому поверсі 6-поверхового навчального корпусу Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь охопив близько 4000 кв.м.

До лікарень госпіталізовано 22 потерпілих, у лікарні від отриманих травм померла 43-річна викладач коледжу. Наразі двоє потерпілих - студент та рятувальник знаходяться у тяжкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-