Голова Одеської ОДА призначив собі двох нових заступників

Голова Одеської ОДА призначив собі двох нових заступників

Фото
Укрінформ
Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций призначив юристів В’ячеслава Овечкіна та Дениса Ванаша на посади своїх заступників.

Про це повідомляє пресслужба ОДА на своїй сторінці у Facebook.

“Першим заступником голови Одеської ОДА став В’ячеслав Овечкін. Також заступником призначено Дениса Ванаша”, - йдеться в повідомленні.

За даними пресслужби, Овечкін досі працював юристом у проєктах Європейського банку реконструкції та розвитку, пов’язаних з розвитком інфраструктури в Україні. Також він долучався до роботи в Міжнародній фінансовій корпорації та Чорноморському банку реконструкції та розвитку.

Ванаш, як зазначили в ОДА, спеціалізується на питаннях місцевого самоврядування, державного управління, земельних та будівельних правовідносинах. Ванаш також супроводжував проєкти в секторі нерухомості, захист капітальних інвестицій та юридичні особливості здійснення місцевого самоврядування.

Раніше Вараш працював радником у Київській міській державній адміністрації, є засновником юридичної компанії Vanash Urban Lawyers.

Читайте також: На Банковій готові міняти голів ОДА, які “хочуть з усіма бути добрими”

Як повідомлялося, зараз заступниками голови Одеської ОДА є також Віталій Свічинський та Ігор Ткачук, які працювали на цих посадах і у складі попередньої облдержадміністрації, яку очолював Максим Степанов.

Фото: facebook.com/oda.odesa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-