У Харкові знайшли спалений Opel ймовірних підривників машини адвоката

У Харкові знайшли спалений Opel ймовірних підривників машини адвоката

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці знайшли вщент вигорілу машину Opel Vectra, на якій імовірні закладники вибухового пристрою, який спрацював під машиною адвоката на вул. Чайковського, 6 уранці, втекли з місця події.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікації поліції Харківщини.

«Близько 11:52 наряд патрульних поліцейських виявив Opel Vectra з державними знаками європейської реєстрації по вулиці Пушкінській. Це приблизно в 10-ти хвилинах їзди від місця вибуху. Ймовірно, саме на цій іномарці причетні до скоєння злочину зникли з місця. Автомобіль майже повністю знищений вогнем. Його оглядають експерти», - зазначили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у дворі житлового будинку вибухнула Toyota Camry, коли її власник, адвокат, почав рух.

Чоловік не постраждав, у нього лише подряпини на руках. Вибуховою хвилею пошкоджено ще чотири автівки та кілька вікон будинку. Подію адвокат пов’язує із професійною діяльністю.

За даними ЗМІ, власник машини Андрій Гагун є колишнім працівником прокуратури та зятем колишнього першого заступника прокурора області Володимира Суходубова.

Читайте також: У Харкові підірвали машину адвоката

Правоохоронці інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.15 ч.1. ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-