У Слов'янську поліція зняла з даху дівчину, яка хотіла вчинити самогубство

У Слов'янську поліція зняла з даху дівчину, яка хотіла вчинити самогубство

Відео
Укрінформ
Патрульні запобігли самогубству 14-річної дівчини, яка збиралася стрибнути з даху 9-поверхівки у Слов’янську на Донеччині.

Про це повідомляє Патрульна поліція України у Facebook.

"Вкрай стурбована дівчина стояла на даху будинку на вулиці Торській. Її побачила випадкова громадянка, яка поглянула у своє вікно, та одразу зателефонувала до поліції. Екіпаж патрульних у складі Сергія Морозова, Марка Кириленка та Валентина Дещенка, за лічені хвилини прибув на місце події", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, патрульні піднялися на 9-й поверх будинку, але вихід на дах там був зачинений. Тож поліцейські вирішили розділитися та обшукати виходи на дах з інших під’їздів. Завдяки допомозі мешканців будинку, патрульним вдалося знайти ключі від даху в іншому під’їзді.

Читайте також: У Києві семикласниця вистрибнула з вікна школи

Усе це відбувалося дуже швидко, аби дівчина не встигла заподіяти собі шкоди, додали в поліції.

Піднявшись на дах, поліцейські почали вмовляти дівчину не робити необачних кроків і дати патрульним допомогти їй. Спочатку вона не бажала розмовляти, але трохи пізніше пішла на контакт. Результатом перемовин стало те, що дівчина зробила крок назад.

Упевнившись, що дівчина на безпечній відстані від краю даху, патрульні разом зі слідчим негайно піднялись на дах ліфтової, зняли її та заспокоїли. Унизу вже чекали медики, яким передали врятовану дівчину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-