Коляда у Херсоні поспілкувалася з вимушеними переселенцями

Коляда у Херсоні поспілкувалася з вимушеними переселенцями

Фото
Укрінформ
Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда розпочала свою робочу поїздку на Херсонщину зі спілкування з вимушеними переселенцями, які проживають у гуртожитках у Херсоні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Моїм завданням тут є оглянути потужності військового ветеранського шпиталю, зустрітися з ветеранською спільнотою, зустрітися також з внутрішньо переміщеними особами - ми щойно поговорили. Почули про проблеми стосовно потреб і в освіті, і в житлі, медичному забезпеченні, і щодо їх бажання приватизувати житло, де вони зараз тимчасово проживають. Я розповіла їм про ті програми, які ми впроваджуємо на рівні міністерства", - зазначила Коляда.

Читайте також: У Херсоні проведуть міжнародну конференцію про Крим

За її словами, зокрема, йдеться про спільну програму міністерства та місцевої влади щодо співфінансування на придбання житла для внутрішньо переміщених осіб.

Як зазначив голова ОДА Юрій Гусєв, у ході робочого візиту на Херсонщину Оксана Коляда відвідає КПВВ на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом, де будують нові сервісні та режимні зони.

Робоча поїздка Оксани Коляди на Херсонщину / Фото: Олександр Корняков, Укрінформ

Він також підтвердив, що під час розширеної наради в ОДА обговорять питання співфінансування придбання житла для вимішених переселенців, заходи щодо підтримки ветеранського руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-