На Прикарпатті гасять три лісові пожежі

На Прикарпатті гасять три лісові пожежі

Укрінформ
У трьох районах Івано-Франківської області рятувальники ліквідовують пожежі на площі понад 8 гектарів у лісових господарствах.

Про це у вівторок, 22 жовтня, повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

“21 жовтня о 09:39 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу сухої трави, чагарників, повалених дерев та листяної підстилки на площі 5 га на території лісового масиву, який належить Богородчанському спецагролісгоспу в селі Кривець Богородчанського району. О 12:36 пожежу локалізовано, гасіння триває. Причина виникнення пожежі встановлюється”, - йдеться у повідомленні.

Того ж дня о 09:50 в селі Лючки Косівського району виникла пожежа сухої трави, чагарників та листяної підстилки на площі 1.5 га на території лісового масиву, який належить Косівському районному підприємству “Райагроліс”. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: У більшості областей України зберігається надзвичайна пожежна небезпека

Крім того, о 16:35 в селі Пасічна Надвірнянського району виникло загоряння сухої трави, листяної підстилки, чагарників на площі 2 га в лісовому масиві, що належить Пасічнянському лісництву Надвірнянського держлісгоспу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 15 пожеж сухої трави та сміття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-