В Україну йде суттєве похолодання

В Україну йде суттєве похолодання

Укрінформ
В Україні до кінця тижня утримаються тумани та слабкий вітер, що сприятиме накопиченню шкідливих домішок у повітрі, а з 28 жовтня очікується суттєве зниження температури.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Новий жовтневий тиждень обіцяє знову бути із антициклональнальним характером. Тобто, у більшості областей України очікується погода без опадів, із слабким вітром", - написала вона.

За словами синоптика, температура повітря, за прогнозами, також не мала б суттєво мінятися, протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +17+24 градусів.

Читайте також: Над Україною в повітрі “зашкалює” чадний газ

Водночас вона зазначила, що якщо туман триматиметься половину або більшу частину дня, то щільна його пелена не дасть повітрю прогріватися.

"Тумани та слабкий вітер сприятимуть накопиченню шкідливих домішок у повітрі, яких й так вистачає, особливо у великих містах. І така ситуація триватиме ще до кінця тижня", - наголосила Діденко.

Вона додала, що суттєве похолодання передбачається з 28-го жовтня, до +10+14 градусів протягом дня, а з 31-го жовтня -1 листопада температура повітря поповзе до нічних -1-5 градусів, вдень до +5+10 градусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-