Вантажному транспорту заборонять їздити через греблю ДніпроГЕС

Вантажному транспорту заборонять їздити через греблю ДніпроГЕС

Укрінформ
Після завершення заміни асфальтового покриття на автомобільній дорозі через греблю ДніпроГЕС заборона проїзду вантажного транспорту буде подовжена.

Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради оприлюднено на сайті мерії.

«З врахуванням технічного стану та обмеженням експлуатації греблі Дніпровської ГЕС, І, ІІ мосту Преображенського, беручи до уваги лист філії «Дніпровської ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго», виконавчий комітет Запорізької міської ради вирішив поінформувати автоперевізників щодо заборони проїзду вантажного автотранспорту греблею Дніпровської ГЕС та частково з 07-00 до 09-30 години та з 16-00 до 19-00 години І, ІІ мостами Преображенського», - йдеться у проєкті рішення.

Зазначається, що міська влада має намір просити управління патрульної поліції в Запорізької області здійснювати постійний контроль за дотриманням водіями вимог дорожніх знаків та умов руху, організувати постійно діючі пости патрульної поліції при в’їзді на греблю Дніпровської ГЕС та І і ІІ мости Преображенського (з обох боків).

Заборона проїзду вантажного автотранспорту з 07-00 до 09-30 години та з 16-00 до 19-00 години І, ІІ мостами Преображенського не розповсюджується на транспорт підприємств, які задіяні у забезпеченні функціонування військових частин, АТ «Укрпошта», міських, міжміських, міжнародних пасажирських перевезень, вивезенні твердих побутових відходів.

Читайте також: Ремонт ДніпроГЕСу паралізував рух транспорту в Запоріжжі

Як раніше повідомлялось, заміна асфальту на автодорозі через греблю ДніпроГЕС у Запоріжжі майже завершена. Офіційна здача об'єкту запланована на 15 жовтня. Гребля може працювати ще 2, максимум 3 роки. Після чого, її мають закрити для проведення масштабної реконструкції. За цей час в місті необхідно збудувати мостові переходи через річку Дніпро. Загальна вартість будівництва оцінювалась у 12-15 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-