Кандидат на посаду голови Одеської ОДА задекларував Rolex, криптовалюту та квартири у Києві

Кандидат на посаду голови Одеської ОДА задекларував Rolex, криптовалюту та квартири у Києві

Укрінформ
Столичний підприємець Максим Куций подав е-декларацію як претендент на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації.

Документ з'явився в Єдиному державному реєстрі декларацій НАЗК.

У графі "місце майбутньої роботи" киянин Максим Васильович Куций, що є випускником Національної академії внутрішніх справ, зазначив: "Одеська обласна державна адміністрація України", посада: "голова".

Куций, який раніше працював в органах МВС (сфера боротьби з економічними злочинами), у своїй декларації вказав, що станом на 4 жовтня 2019 року є підприємцем - кінцевим бенефіціаром або співвласником ТОВ «Сервіс та менеджмент» (будівництво), «Медійний партнер» (рекламне агентство), «Цифрове партнерство» (інформаційні послуги), «Сіті корпус» (будівництво).

Його дохід Куцого за 2019 рік склав 3,7 мільйона гривень, в тому числі майже 2 мільйони - від підприємницької діяльності. Дохід дружини Вероніки - 865 тисяч гривень.

На банківських рахунках Куцого - 2 тисячі 300 євро і 246 тисяч 284 грн. Ще 2,7 млн доларів він задекларував у криптовалюті біткойн і етеріум.

Також у декларації вказані дві квартири у Києві, земельна ділянка у Нових Петрівцях, два автомобілі: Audi 2011 року випуску та Volkswagen 2017 року, три наручних годинники торгових марок Parmigiani Fleurier і Rolex.

Читайте також: НАЗК розкриває декларації військових прокурорів

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський заявив, що має намір призначити на посаду голови Одеської ОДА одного із п'яти кандидатів: бізнесмена Андрія Андрейчикова, підприємця Максима Куцого, громадську діячку Тетяну Петракевич, депутата міськради і викладача Ольгу Квасницьку або ексдиректора юрдепартаменту Одеської міськради Максима Болдіна.

У ЗМІ Куцого називають креатурою очільника МВС Арсена Авакова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-