На Львівщині грабіжники зі зброєю напали на фермера-іноземця

На Львівщині грабіжники зі зброєю напали на фермера-іноземця

Укрінформ
На Львівщині правоохоронці затримали двох озброєних зловмисників, які побили фермера-іноземця та заволоділи його коштами у сумі 230 тис. грн.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

“У Сокальське відділення поліції 29 вересня надійшло повідомлення про розбійний напад на фермера, котрий проживає в одному з сіл району. Як встановили правоохоронці, ввечері у будинок 57-річного іноземця, фермера, увірвались двоє чоловіків, обличчя яких були закриті масками. Нападники, погрожуючи зброєю, побили господаря, заволоділи його коштами у сумі 230 тисячі гривень та втекли”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що весь особовий склад Сокальського відділення поліції та підрозділи поліції сусідніх районів були залучені до розшуку нападників.

Невдовзі поліцейські спільно з прикордонниками затримали зловмисників, котрі пересувались у мікроавтобусі «Мерседес». Правоохоронці вилучили у затриманих маски, предмет, схожий на травматичний пістолет та інші речові докази. Особи чоловіків встановлені – ними виявились жителі міста Соснівка віком 34 та 39 років, один з яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, поінформували в поліції.

Читайте також: Здобиччю озброєних грабіжників на Черкащині стали пів мільйона

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна. Зловмисники затримані в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для них запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Фото: lv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-