На Одещині, на місці ДТП з дев'ятьма жертвами, розширять дорогу

На Одещині, на місці ДТП з дев'ятьма жертвами, розширять дорогу

Укрінформ
Робоча група за участю дорожників та поліції розробить пропозиції щодо безпечного руху транспорту на ділянці автодороги Н-33 в Одеській області, де 21 вересня у ДТП загинуло дев'ятеро людей.

Таке рішення прийняла 23 вересня обласна комісія з техногенної, екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням в.о. голови Одеської ОДА Світлани Шаталової після доповіді очільника обласної Служби автомобільних доріг Олега Варивводи про стан цієї ділянки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стан дорожнього покриття на 13-му кілометрі дороги Н-33 "Одеса - Білгород-Дністровський" хоч і незадовільний, але нема підстав вважати його причиною виїзду вантажного автомобіля на зустрічну смугу. При виїзді на місце ДТП ми пересвідчились, зокрема, що там є три смуги, усі знаки й дорожня розмітка. Якби водії дотримувались правил дорожнього руху, цієї трагедії не було б. Разом з тим, мусимо констатувати, що тут дуже інтенсивний рух транспорту - щодоби проїжджають близько 25 тисяч транспортних засобів. Тому варто було б розширити дорогу за рахунок узбіччя", - зазначив Варивода.

Крім того, він вніс пропозицію установити на цій ділянці відбійник.

Читайте також: ДТП з маршруткою під Одесою: двох постраждалих перевели з реанімації

Її підтримав керівник Овідіопольської райдержадміністрації, нагадавши, що цьогоріч на цій ділянці дороги вже була аварія - унаслідок зіткнення маршрутки з вантажівкою четверо пасажирів були травмовані, а двоє пасажирів - працівники поліції - загинули.

Депутати Авангардівської об'єднаної територіальної громади, на землях якої розташована ця ділянка, теж підтримали керівника Служби автомобільних доріг Одеської області та запевнили, що на найближчій сесії сільради роглянуть питання про відведення ділянки землі під розширення дороги і висадять обабіч дерева.

В.о. голови ОДА Шаталова доручила створити робочу групу в складі фахівців Служби автомобільних доріг, правоохоронців та керівників органів місцевого самоврядування і до кінця тижня внести пропозиції щодо безпечного руху транспорту на автодорозі Н-33.

Як повідомлялося, 21 вересня в Овідіопольському районі у ДТП загинуло дев'ять людей і травмувалися четверо.

Одеська облдержадміністрація оголосила понеділок, 23 вересня, днем ​​жалоби за загиблими.

фото: 048.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-