На Тернопільщині стартував Фестиваль громад

На Тернопільщині стартував Фестиваль громад

Децентралізація
Укрінформ
Фестиваль громад «#РазомDOBRE!» розпочався сьогодні у райцентрі Теребовля на Тернопільщині.

Про це розповів кореспонденту Укрінформу координатор комунікації децентралізації в Західній Україні Українського кризового медіа-центру Михайло Цьомик..

«Західноукраїнський ресурсний центр продовжує традицію проведення Фестивалю об’єднаних громад Тернопільщини, започатковану рік тому. Цьогорічна зустріч громад покликана об’єднати ОТГ, що беруть активну участь у програмі DOBRE, задля обміну досвідом залучення громадян до прийняття рішень, активізації молоді, спільних ініціатив влади і громадськості на користь громади, прозорості урядування», - сказав Цьомик.

Читайте також: Розвиток ветеранського руху в Україні. Результати соціологічного дослідження

За його словами, кожна з 18 ОТГ продемонструє досягнення у контексті впровадження інструментів участі жителів для розвитку сіл та міст.

Під час обговорень учасники поділяться власним, навіть невдалим досвідом організації роботи на рівні органів місцевого самоврядування.

Крім того, відбудеться нагородження ОТГ-переможниць конкурсу “Громада участі” на найкраще використання механізмів участі громадян у місцевому врядуванні в Тернопільській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-