Суд над Добкіним знову перенесли - через відпустку судді

Суд над Добкіним знову перенесли - через відпустку судді

Укрінформ
Дзержинський райсуд Харкова переніс засідання у справі про незаконну передачу землі, де одним з підозрюваних є ексголова Харківської ОДА і колишній народний депутат Михайло Добкін.
Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Призначене на 4 вересня засідання суду не відбулося, так як головуючий суддя Олексій Шишкін у відпустці", - повідомили в суді і додали, що дата нового засідання уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, 5 серпня Дзержинський райсуд Харкова переніс засідання у цій справі, оскільки один із суддів у відпустці, а один із захисників Добкіна зайнятий в іншому процесі. Добкіна на суді не було.

Починаючи з 2018 року, суд переносили шість разів, у тому числі через неявку представників Генпрокуратури і двох підозрюваних, у тому числі ексзаступника Харківського міського голови Тетяну Овіннікову, а також з причини відпусток суддів, неявки обвинувачених і захисників.

Читайте також: Засідання у справі Добкіна перенесли - уже вшосте

У справі разом з Добкіним проходять головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький, ексзаступник мера Харкова Тетяна Овіннікова, ексзаступник начальника управління земельних відносин Борис Баронін, а також керівники ряду обслуговуючих кооперативів.

Провадження відносно Добкіна стосується 36-ти земельних ділянок у Харкові загальною площею 78 га вартістю понад 220 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-