У харківському метро встановили 100 валідаторів для

У харківському метро встановили 100 валідаторів для "E-ticket"

Укрінформ
На станціях Харківського метрополітену встановлено 100 валідаторів для користувачів системи електронних квитків "E-ticket".

Про це повідомляє пресслужба Харківської міськради.

"Зараз на станціях Харківського метрополітену встановлено 100 валідаторів для користувачів системи "E-ticket", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, станом на початок вересня учням шкіл видано додатково 30 пільгових електронних квитків (всього видано 84,8 тис. квитків). Усім категоріям медичних і соціальних працівників видано 1342 квитки, працівникам комунальних підприємств Харкова - всього видано 1244.

Станом на 1 вересня на трамвайних і тролейбусних зупинках міста встановлені і цілодобово функціонують 170 терміналів "Е-ticket" для придбання та поповнення квитків для проїзду (разові та електронні). На додаток до вже встановлених ста валідаторів на станціях метрополітену планується встановити ще 334.

Читайте також: З вересня облаштування вбиралень в метро стане обов’язковим

Як повідомляв Укрінформ, з грудня 2017 року система "Електронний квиток" впроваджена в наземному електротранспорті Харкова. На весь рухомий склад встановили 451 бортовий комп'ютер і змонтували 1419 валідаторів реєстрації проїзду.

2 липня міська влада оголосила про те, що електронним квитком "Е-ticket" вже можна скористатися на станціях харківського метро, де встановлено частину валідаторів - 53 одиниці, 81 термінал самообслуговування у вестибюлях і 20 терміналів самообслуговування у підземних пішохідних переходах метро.

Фото: city.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-