Напад Годунка на активіста в Борисполі перекваліфікували на хуліганство

Напад Годунка на активіста в Борисполі перекваліфікували на хуліганство

Укрінформ
Поліція Київської області перекваліфікувала кримінальне провадження за фактом нападу секретаря Бориспільської міськради на громадського активіста.

Зазначається, що раніше поліція розслідувала кримінальне провадження стосовно нападу Годунка на громадського активіста у будівлі Бориспільської міськради за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

"У ході розслідування вказаного кримінального провадження, допиту свідків, перегляду записів з камер відеоспостереження та проведення слідчих експериментів, слідчий вбачає в діях чоловіка наявні ознаки хуліганських дій, у зв'язку з чим виніс постанову про його перекваліфікацію на злочин, передбачений ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Секретар міськради Борисполя, якого Зеленський назвав "розбійником", побив людину

Наразі матеріали цього провадження для вивчення та погодження повідомлення про підозру правопорушнику направлені до прокуратури, інформують у поліції.

Як повідомлялося, секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок 29 серпня напав на громадського активіста в будівлі міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-