У Запоріжжі на недобудованих мостах встановили

У Запоріжжі на недобудованих мостах встановили "надгробок корупції"

Фото
Укрінформ
Сьогодні, коли виповнюється 15 років з початку будівництва мостових переходів через Дніпро у Запоріжжі, які так і не добудували, у місті провели акцію, під час якої згадали прізвища всіх чиновників, які обіцяли добудувати мости, а також встановили символічний надгробок корупції.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Минуло 15 років з початку будівництва мостових переходів через річку Дніпро у Запоріжжі. За цей час десятки політиків встигли попіаритись та накрасти на довгобуді. Мости зводились і заморожувались, міняли статус і з'їдали все більше бюджетних мільйонів, а запоріжці в цей час продовжували годинами стояти у заторах. Пане Президенте, у Вас є всі владні інструменти, щоб змінити ситуацію та довести, що ви не такий як попередники. Тисячі запоріжців потребують змін і потребують їх вже 15 років. Місту міст!», - зачитав напис на символічному надгробку організатор акції, яка проходила на самих мостах, Максим Зайченко.

Запорізьким мостам 15 років / Фото Дмитра Смольєнка

За його словами, сьогодні "ховали" не мости, а корупцію. Адже цей об'єкт вже давно називають "пам'ятником корупції".

На мостах також розмістили портрети представників влади з їхніми обіцянками та влаштували перформанс.

Читайте також: Як латають дороги на Херсонщині можна побачити онлайн

Як раніше повідомлялось, наразі проєкт будівництва мостових переходів знаходиться на коригуванні. Після того, як технічна документація буде оновлена, Укравтодор оголосить тендер на визначення підрядника, який має добудувати мости. За попередніми підрахунками, для завершення будівництва необхідно близько 15 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-