На Львівщині оголосили дводенну жалобу за жертвами Дрогобицької трагедії

На Львівщині оголосили дводенну жалобу за жертвами Дрогобицької трагедії

Укрінформ
У зв’язку із трагедією, яка сталася у Дрогобичі в ніч з 27 на 28 серпня 2019 року, коли під завалами зруйнованого будинку загинули 8 осіб, Львівська обласна державна адміністрація оголосила на території області дводенну жалобу.

Про це повідомляє пресслужба Лтвівської ОДА.

“Львівська обласна державна адміністрація оголосила на території області дводенну жалобу за загиблими під час обвалу будинку у Дрогобичі. Днями жалоби оголошені 29 та 30 серпня. На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на всій території Львівщини приспущені Державні Прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємствах, установах та організаціях”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Львівської ОДА закликала обмежити проведення розважально-концертних заходів, а в закладах торгівлі, ресторанного господарства та в громадському транспорті рекомендовано не вмикати розважальну музику.

Читайте також: Через обвал будинку у Дрогобичі затримали двох комунальників

Як повідомляв Укрінформ, напередодні дводенну жалобу оголосили у Дрогобичі.

Зараз у місті тривають роботи з розбору завалу будівельних конструкцій. Пошуково-рятувальні роботи припинені, оскільки під завалами більше не залишилося людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-