Смертельна ДТП у Харкові: Дронова етапували до колонії

Смертельна ДТП у Харкові: Дронова етапували до колонії

Укрінформ
Геннадій Дронов, засуджений до 10 років ув'язнення у справі про смертельне ДТП на Сумській, етапований до колонії на Полтавщині.

Про це кореспонденту Укрінформу розказав адвокат Дронова Сергій Перепелиця.

"Геннадій Дронов дійсно етапований до Крюковської виправної колонії №29 на Полтавщині", - зазначив Сергій Перпелиця.

За його словами, Дронов етапований вчора, 28 серпня: "Він тримається спокйіно, сподівається на краще".

"Незабаром ми подамо касаційну скаргу до Верховного суду України", - додав Сергій Перепелиця. За його словами, вирок Київського райсуду Харкова та рішення Харківського апеляційного суду треба переглянути: "Зокрема, не встановлена черговість подій ДТП та суть правопорушень".

Щодо етапування до колонії засудженої до 10 років ув'язнення у справі про ДТП на Сумській Олени Зайцевої, то, пояснили у Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання покарань, це питання "на узгодженні".

Як повідомляв Укрінформ, 14 серпня Харківський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційні скарги захисту Геннадія Дронова і Олени Зайцевої: вирок набув сили.

26 лютого 2019 року Київський райсуд Харкова засудив Олену Зайцеву і Геннадія Дронова до 10 років позбавлення волі кожного і ще до 3-х років позбавлення права керування автотранспортом. Також засуджені мають порівну відшкодувати шкоду потерпілим: понад 7 млн грн.

Читайте також: Апеляційний суд залишив Зайцеву і Дронова у тюрмі

18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в Харкові сталося ДТП: автомобілі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися, після чого автомобіль Зайцевої вилетів на тротуар. На місці загинули п'ятеро людей, шоста людина померла в лікарні.

Крюківська виправна колонія №29 - установа мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання для засуджених чоловіків. Саме там відбував покарання харків’янин Андрій Полтавець, засуджений за ДТП із шістьма загиблими у 2008 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-